Designmagasin
Designmagasin
Stol

Chair with Belly Button

Stol Stol med mageknapp er en serie lette og bærbare stoler som lar brukerne utnytte mellomrommene rundt seg, for eksempel trapper, gulv eller bunker med bøker, for å gi en mer komfortabel sitteopplevelse. Stolens design omdefinerer ideen om konvensjonelle seter ved å gi uventede sittemuligheter. Bildet av stolene kom fra et drømmende scenario - en gruppe disketter og smeltende former spredt i et rom. De lener seg rolig mot veggene og i hjørnene som små stipendiater som sover. Hver stol har sin egen mageknapp for å låne litt lekenhet.

Prosjektnavn : Chair with Belly Button, Designernes navn : I Chao Wang, Kundens navn : IChao Design.

Chair with Belly Button Stol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.