Designmagasin
Designmagasin
Blandet Bruk

The Mall

Blandet Bruk The Mall ligger i ørkenen. Designideen er basert på å løse opp byggeprogrammet for å skape et kulturelt og kommersielt distrikt ut av det, noe som vil påvirke omgivelsene. De urbane områdene som er integrert i komplekset, vil huse mange aktiviteter og berike det kulturelle samspillet i området. I stedet for å oppføre seg som en frittliggende lukket bygning, vil den støtte gatelivet i hele området. Utformingen av komplekset, bygningenes orientering og fasadedetaljene er designet for å støtte den mest effektive bruken av naturlige kilder.

Prosjektnavn : The Mall, Designernes navn : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Kundens navn : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Blandet Bruk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.