Designmagasin
Designmagasin
Individuell Hjemmetermostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuell Hjemmetermostat Termostaten for smarttelefonen har et minimalistisk, elegant design, i strid med tradisjonelle termostatdesign. Den gjennomskinnelige kuben går fra hvit til farge på et øyeblikk. Alt du trenger å gjøre er å bruke en av de 5 utskiftbare fargefilmene på baksiden av enheten. Myk og lett, fargen gir et delikat preg av originalitet. Fysiske interaksjoner holdes på et minimum. En enkel berøring gjør det mulig å endre temperatur mens alle andre kontroller gjøres fra brukerens smarttelefon. E-blekkskjermen er valgt for sin enestående kvalitet og minimale energiforbruk.

Prosjektnavn : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Designernes navn : Netatmo, Kundens navn : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Individuell Hjemmetermostat

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.