Designmagasin
Designmagasin
Bærbar Veske

Olga

Bærbar Veske En bærbar datamaskinveske med spesiell stropp og fester et annet sakssystem. For materialet tok jeg resirkulert skinn. Det er flere farger der alle kan hente sine egne. Målet mitt var å gjøre en enkel, interessant laptopveske hvor det er enkelt å chage omsorgssystem og hvor du kan feste en annen sak hvis du må ta med til eksamens Mac book pro og Ipad eller mini Ipad. Du kan bære paraply eller en avis under saken med deg. Lett omskiftelig sak for hver dag etterspørsel.

Prosjektnavn : Olga, Designernes navn : Ari Korolainen, Kundens navn : Private Case.

Olga Bærbar Veske

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.