Designmagasin
Designmagasin
Smart Armbånd

June by Netatmo

Smart Armbånd JUNI er et treningsarmbånd for solbeskyttelse. Det er det første armbåndet som måler soleksponering. Den er koblet til en ledsager-app i brukerens smarttelefon, som råder kvinner når og hvordan de skal beskytte huden deres daglig fra solens effekter. JUNI og følgesvenn-appen din byr på en ny ro i solen. Juni sporer UV-intensitet i sanntid og den totale soleksponeringen som absorberes av brukerens hud gjennom dagen. Laget av den franske smykkedesigneren Camille Toupet i en ånd av en diamant med glitrende fasetter, JUNI kan brukes som et armbånd eller som en brosje.

Prosjektnavn : June by Netatmo, Designernes navn : Netatmo, Kundens navn : .

June by Netatmo Smart Armbånd

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.