Designmagasin
Designmagasin
Gaveeske

Jack Daniel's

Gaveeske Luksusgaveeske til Jack Daniels Tennessee Whisky er ikke bare en vanlig eske inkludert en flaske inni. Denne unike pakkekonstruksjonen ble utviklet for flott designfunksjon, men også for sikker levering av flasker samtidig. Takket være store åpne vinduer kan vi se gjennom hele boksen. Lys som kommer direkte gjennom esken, fremhever den originale fargen på whiskyen og produktets renhet. Selv om de to sidene av esken er åpne, er stivhet av torsjonen utmerket. Gaveeske er helt laget av papp og er fullmatt laminert med varmt stempling og pregningselementer.

Prosjektnavn : Jack Daniel's, Designernes navn : Kantors Creative Club, Kundens navn : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Gaveeske

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.