Designmagasin
Designmagasin
Kundekonfigurerbart Bilsystem

Supercar System

Kundekonfigurerbart Bilsystem Supercar System er et fritidskjøretøy som enkelt kan konfigureres av kunden for å imøtekomme deres skiftende ytelse, styling og budsjettmessige ønsker. Kunder kan konfigurere og konfigurere kjøretøyet på store og små måter uten spesielle verktøy eller ferdigheter. Supercar System demokratiserer designbeslutninger vekk fra produsenten og i hendene på kunden der de hører hjemme. Å stille kunden ansvarlig for design og spesifikasjon skaper et bærekraftig produkt som demper den planlagte foreldelsen av O.EM. produsenter.

Prosjektnavn : Supercar System, Designernes navn : Paolo Tiramani, Kundens navn : Supercar System.

Supercar System Kundekonfigurerbart Bilsystem

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.