Designmagasin
Designmagasin
Brettspill

Boo!!

Brettspill Boo !! er et stort brettspill som er planlagt å omfatte enhver aktivitet for å muntre opp en bursdagsfest, men med et forskrekket glimt. Den er designet som en nedbrytbar liten boks som fengsler alle spøkelsene i verden. Inni den lille boksen er det en enorm lekematte som alle barna på festen kan samles og leke komfortabelt. Minste aldersgrense for målgruppen er satt til 6 år og over, Boo !! er designet som en serie fortau på en hjemsøkt vei som rommer flere opplevelser og aktivitetssonene.

Prosjektnavn : Boo!!, Designernes navn : Gülru Mutlu Tunca, Kundens navn : 2GDESIGN.

Boo!! Brettspill

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.