Designmagasin
Designmagasin
Baderomsmøbler

Sentimenti

Baderomsmøbler Sentimenti Baderomsmøbelkolleksjon inspirert av følelser og kontrast av sameksisterende følelser tilbyr en moderne og elegant baderomsatmosfære. Horisontale og vertikale kontrasterende tresider utgjør de kontrastfulle følelsene, samt tilfører baderommet et preg av dynamikk. Sentimenti-kolleksjonen er klar til å være en del av bad i alle størrelser med baderomsskap i fire forskjellige størrelser, tilgjengelig med skuffer og skapdører, og speil med skjult belysning og speilede skapdører.

Prosjektnavn : Sentimenti, Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

Sentimenti Baderomsmøbler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.