Designmagasin
Designmagasin
Baderomsmøbler

Valente

Baderomsmøbler Valente baderomssamling inspirert av naturens edelstener gir luksusen å designe badet ditt og tilpasse plassen med en rekke anvendelser tilgjengelig. Siden hver edelsten i naturen er unik, har alle møblerelementer i Valente-kolleksjonen forskjellige størrelser og farger. Målet med disse elementene designet i forskjellige størrelser og farger er å bringe himmelsk skjønnhet i naturen på badene våre og bringe en rytme, dynamikk på badene.

Prosjektnavn : Valente, Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

 Valente Baderomsmøbler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.