Designmagasin
Designmagasin
Baderomsmøbler

Sott'Aqua Marino

Baderomsmøbler Sott'Aqua Marino-kolleksjonen med sine kreative detaljer om undervannsverden til badene, gir luksusen av å designe ditt eget bad ved å bruke et bredt utvalg av moduleringsvalg som er tilgjengelige .ott'Aqua Marino kan tilby en unik designtilnærming for alle bad med fleksibilitet som kan brukes sammen med enkle eller doble vaskeskap. Det runde speilet som er montert på veggen med en henger har også skjult belysningssystem. Ottomanen på sedertre på hjul fungerer også som en vaskekurv.

Prosjektnavn : Sott'Aqua Marino, Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Baderomsmøbler

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.