Designmagasin
Designmagasin
Utstillingsstand

Onn Exhibition

Utstillingsstand Onn er et førsteklasses håndlaget produkt som blander tradisjoner med moderne design gjennom kulturelle aktivitetsmestere. Materialer, farger og produkter fra Onn er inspirert av naturen som lyser opp de tradisjonelle karakterene med en smak av glans. Utstillingsboden ble konstruert for å gjenskape en naturscene ved å bruke materialer som kompletteres sammen med produktene, for å bli et harmonisert kunstverk.

Prosjektnavn : Onn Exhibition, Designernes navn : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Kundens navn : Onn.

Onn Exhibition Utstillingsstand

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.