Designmagasin
Designmagasin
Trafikksignal

Don Luis

Trafikksignal "Mange land har begynt å implementere politikk for å oppmuntre til å gå som en viktig transportform. Fotgjengerisiko økes når vegbanedesign ikke planlegger og skaffer trafikkontrollmekanismer som skiller fotgjengere fra kjøretøy. Trafikkulykker generelt anslås å koste mellom 1 og 2% av bruttonasjonalproduktet ”(WHO). Don Luis er et 3D-trafikksignal som binder seg til en gul 2D-linje malt på fortauet for å unngå at fotgjenger krysser gaten på et annet sted enn sebra. Designet med en sosiokulturell analyse og ikke bare fra estetiske retningslinjer.

Prosjektnavn : Don Luis, Designernes navn : CasBeVilla Team, Kundens navn : CasBeVilla Team.

Don Luis Trafikksignal

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.