Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Prism

Salongbord Prisme er et bord som forteller en historie. Uansett hvilken vinkel du ser på dette bordet fra det vil det vise deg noe nytt. Som et prisme som bryter lys - denne tabellen tar linjer med farger, dukker opp fra en enkelt stolpe og transformerer dem på tvers av rammen. Ved å veve og vri sin lineære geometri forvandler denne tabellen seg fra punkt til punkt. Labyrinten av blanding av farger skaper overflater som smelter sammen for å danne en helhet. Prisme har en minimalisme i sin form og funksjon, men kombinert med en kompleks geometri i seg avslører den noe uventet og forhåpentligvis noe uforståelig.

Prosjektnavn : Prism, Designernes navn : Maurie Novak, Kundens navn : MN Design.

Prism Salongbord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.