Designmagasin
Designmagasin
Skrivesaker

Cubix

Skrivesaker Skrivesaker satt i form av kuben inkl. Eske for papirklipp, eske for klistremerker og pennholder. Hovedideen til Cubix er å skape et "organisert kaos". Ingen er ingen hemmelighet om at orden på arbeidsplassen er veldig viktig. Imidlertid er det mange som liker det såkalte kreative rotet. Løsningen på denne lille motsetningen var grunnlaget for begrepet Cubix. På grunn av elastisiteten i de røde stavene kan nesten alt som er spredt over hele bordet settes inn i blyantholderen i alle vinkler, fra penner og blyanter i alle størrelser til papir og klistremerker.

Prosjektnavn : Cubix, Designernes navn : Alexander Zhukovsky, Kundens navn : SKB KONTUR.

Cubix Skrivesaker

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.