Designmagasin
Designmagasin
Toalett

Versus

Toalett Livet vårt er en uendelig leting etter glede og komfort. Alle av oss prøver å finne den beste balansen mellom funksjonalitet og design, og hvis vi ønsker at produktet skal være økonomisk som gjør det enda vanskeligere. Med den nære koblede wc-en min prøvde jeg å finne akkurat denne balansen. Den kombinerer nye tilnærminger og teknologier som øker effektiviteten, sparer vann og materialer, og samtidig er alle disse gode tingene gjemt under et dristig, monolitisk og ekstravagant design.

Prosjektnavn : Versus, Designernes navn : Vasil Velchev, Kundens navn : MAGMA graphics.

Versus Toalett

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.