Designmagasin
Designmagasin
Neoklassisk Bolig Gjenbruk

Neoclassic Wellness

Neoklassisk Bolig Gjenbruk En nyklassisk bolig ombygd for å imøtekomme velvære og spa. Med hensyn til den forseggjorte pussdekorasjonen, antikke tregulv og naturlig dagslys, var designforslaget å introdusere materialer som tegner den særegne linjen mellom gammelt og nytt. Påføringen av lavaplaster på gulv og vegger, laminerte formikaer, glass og kvartsmosaikker dominerer interiøret mens fargepaletten omdefinerer den klassiske identiteten. Varm jordaktige farger legger antikken til patina, mens kraften i svart i metalliske funksjoner gir et dynamisk element i nyklassismens utsendte romantikk.

Prosjektnavn : Neoclassic Wellness, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Neoklassisk Bolig Gjenbruk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.