Designmagasin
Designmagasin
Elsykkel

Silence

Elsykkel Silence er en helt ny kontrollkonseptsykkel. Den ble designet for å ha et eget sanseorgan der Karl H Studio brukte 4 teknologier, radar, LED, detektorer og datamaskiner. Stillhet kan fortelle gjeldende status til enhver rytter basert på sine egne rideforhold. Med vennlig hilsen designet Karl Huang Silence for å lage en sykkel for å dedikere for de hørselshemmede vennene for å hjelpe dem å holde seg unna det farlige. Selv om de er i en fredelig verden uten lyd, har de fortsatt rettighetene til å glede seg over ufrie og sikkerhetsryssende.

Prosjektnavn : Silence, Designernes navn : Yi-Sin Huang, Kundens navn : Karl H Studio .

Silence Elsykkel

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.