Designmagasin
Designmagasin
Vegghengt Wc Pan

4Life

Vegghengt Wc Pan 4life toalettskål tar sin plass på badet med sin solide form og funksjonelle bruk som nytt bilde av karakteristisk dominans. Miljøvennlig toalettbolle imponerer både med sin estetiske og respekt for naturen ... Den generelle tilnærmingen i Slim Seat Cover Set Utforming av enkle demonterbare, låsemekanismer toalettsetesett er funksjonskontrollknapper som skal settes inn i den indre delen av dekselsettet. Knapper som kontaktes av brukeren plasseres på områdene som er vanskeligst å bli skitne, så dette gir en ekstra fordel med hensyn til hygiene.

Prosjektnavn : 4Life, Designernes navn : SEREL Seramic Factory, Kundens navn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Vegghengt Wc Pan

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.