Designmagasin
Designmagasin
Dobbel Servant

4Life

Dobbel Servant 4Life dobbel servant tar sin plass på badene med sin solide form og funksjonelle bruk. Servanten er designet for å gi brukeren muligheten til å bruke produktet som enkelt servant og dobbelt servant samtidig. Ved bruk av enkeltbasseng gir produktet et stort hylleområde; ved bruk av dobbeltbasseng blir hylla avbrutt og en ny kummer dannes, og på denne måten kan kummen brukes av to personer på samme tid. Ved å avlyse hylleaspektet, kan hylla som ikke brukes lenger brukes som hylle i baderomsmøbler med monteringselementer levert når det etterspørres.

Prosjektnavn : 4Life, Designernes navn : SEREL Seramic Factory, Kundens navn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Dobbel Servant

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.