Designmagasin
Designmagasin
Corporate Interiør Branding

Wellness and DaySPA

Corporate Interiør Branding Et spa-anlegg som er designet for å stimulere kunden ved ankomst, og hjelpe en øyeblikkelig transcendens fra en daglig byrutine til et rom med åndelig og fysisk løfting. Merkevarekonseptet gjelder det parametriske volumet på tak og vegger, som i likhet med naturlige huleåpninger lar naturlig dagslys oversvømme kontoret og regnskapsområdene bak dem. De to mottaksmodulene er forgylt i kobberblader som ligner to fasetterte semiprecious steiner. Designtilnærmingen er en metafor for indre skjønnhet som trenger forfining for å bli avslørt.

Prosjektnavn : Wellness and DaySPA, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Corporate Interiør Branding

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.