Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsidentitet

Jae Murphy

Bedriftsidentitet Det negative rommet brukes fordi det gjør seerne nysgjerrige, og når de først opplever det Aha-øyeblikket, liker de det umiddelbart og memorerer det. Logomerket har initialer J, M, kameraet og stativet integrert i det negative rommet. Siden Jae Murphy ofte fotograferer barn, antyder de store trappene, dannet med navn og lavt plassert kamera at barna er velkomne. Gjennom bedriftsidentitetsdesign videreutvikles den negative romideen fra logoen. Det tilfører en ny dimensjon til hvert element og får slagordet, An Uncommon View of the Commonplace, til å stå tro.

Prosjektnavn : Jae Murphy, Designernes navn : Luka Balic, Kundens navn : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Bedriftsidentitet

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.