Designmagasin
Designmagasin
Ventilert Pivotdør

JPDoor

Ventilert Pivotdør JPDoor er en brukervennlig pivotdør som smelter sammen med jalousie-vindussystem som bidrar til å skape ventilasjonsflyt og samtidig sparer plass. Design handler om å akseptere utfordringer og løse dem med individuell utforskning, teknikker og tro. Det er ingen rett eller galt er noen design, det er veldig subjektivt. Imidlertid oppfyller gode design sluttbrukernes behov og krav eller for å ha stor innvirkning i samfunnet. Verden er full av forskjellige designtilnærminger i hvert hjørne, og følg derfor ikke med å utforske, "vær sulten, hold deg lurt - Steve Job".

Prosjektnavn : JPDoor, Designernes navn : Jerome Thia, Kundens navn : Exuidea Design.

JPDoor Ventilert Pivotdør

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.