Designmagasin
Designmagasin
Stol

Parastoo

Stol Jeg respekterer alle slags stoler. Etter min mening er en av de viktigste og klassiske og spesielle tingene innen interiørdesign stolen. Ideen om Parastoo stol kommer fra en svale (tern). Kanskje den skinnende og glatte overflaten i Parastoo stol med ulik og spesiell design den er laget bare for veldig spesielle og unike steder.

Prosjektnavn : Parastoo, Designernes navn : Ali Alavi, Kundens navn : Ali Alavi design.

Parastoo Stol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.