Designmagasin
Designmagasin
Bordlampe

M.T.F. ( My True Friend)

Bordlampe Det unike med MTF (My True Friend) -lampen i form av en hund er at den for det første kan passe til nesten hvilken som helst dekor, fra det muntre, varme barnerommet og slutter med kaldt offisielt arbeidskontor. For det andre har den en unik kombinasjon av materialer - tre, plast, metall, glass som skaper en fusjonsstil. Den tredje unike egenskapen er at ikke alle lamper kan ha en svingarm med 360 grader og fri vipp fra alle vinkler. Dessuten gir lampen vår mulighet for stiv fiksering med de komfortable ergonomiske låsene.

Prosjektnavn : M.T.F. ( My True Friend), Designernes navn : Taras Zheltyshev, Kundens navn : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Bordlampe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.