Designmagasin
Designmagasin
Hyllesystem

bibili

Hyllesystem Nøktern og klassisk i unnfangelsen, disse hyllene imponerer med en sterk personlighet. Dette kommer fra omvendt plassering av de trekantede stolpene, noe som resulterer i en vridende bevegelse som spiller på forskjellige dybder av enheten over høyden. Den dynamiske effekten som produseres gir en nærmest menneskelig holdning til møblene: avhengig av hvor man ser det fra, ser det ut til å se over skulderen og / eller lytte på dører. Hyllene "bibili" er produsert i moduler med forskjellige bredder. Det er derfor mulig å lage trekkvegger med en livlig grafisk effekt.

Prosjektnavn : bibili, Designernes navn : Rosset Thierry Michel, Kundens navn : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Hyllesystem

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.