Designmagasin
Designmagasin
Butikk

Family Center

Butikk Det er noen få grunner til at jeg lukket den lange (30 meter) frontveggen. Den ene var at den eksisterende bygningens høyde var virkelig ubehagelig, og jeg hadde ingen tillatelse til å berøre den! For det andre, ved å innlemme frontfasaden, fikk jeg 30 meter veggplass inne. I følge min daglige observasjonsstatistikkundersøkelse valgte de fleste kjøpere å gå inn i butikken bare på grunn av nysgjerrighet, og for å se hva som skjer bak denne fasaden Nysgjerrige former.

Prosjektnavn : Family Center, Designernes navn : Ali Alavi, Kundens navn : Ali Alavi design.

Family Center Butikk

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.