Designmagasin
Designmagasin
Stol

ICICLE

Stol Jeg tror setene er de viktigste og mest personlige medlemmene av interiørdesign. Også har det ekstraordinære roller i utendørs og innendørs. Alltid stoler er et sted å sitte, hvile og slappe av når du kommer. Videre har alle en god følelse av dette problem. Nå hva ville skje hvis den sikre og vakre delen du stoler på blir til voldelige og usikre elementer? Dette er følelsen jeg vil vise.

Prosjektnavn : ICICLE, Designernes navn : Ali Alavi, Kundens navn : Ali Alavi design.

ICICLE Stol

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.