Designmagasin
Designmagasin
Skrivebordslampe

Aida

Skrivebordslampe Personlig henter jeg inspirasjon fra dyr i naturen, og i de fleste av designene mine foretrekker jeg å distribuere naturlige former fremfor å bruke geometriske former. Bordlampe er et av favorittobjektene mine innen interiørdesign. Utformingen av denne skrivebordslampen er inspirert av Horn of ram (wether). Jeg har forsøkt å lage en skulpturell og dekorativ form som fungerer som en skrivebordslampe.

Prosjektnavn : Aida, Designernes navn : Ali Alavi, Kundens navn : Ali Alavi design.

Aida Skrivebordslampe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.