Designmagasin
Designmagasin
Klokke

Hamon

Klokke Hamon er en klokke laget av en flat og rund porselen og vann. Hendene på klokken roterer og fløter forsiktig vannet hvert sekund. Oppførselen til vannoverflaten er en kontinuerlig overlapping av krusningene produsert fra fortid til nåtid. Det unike med denne klokken er å vise ikke bare tiden, men også akkumulering og demping av tiden som indikeres ved at vannoverflaten endrer seg hvert øyeblikk. Hamon er oppkalt etter det japanske ordet 'hamon', som betyr krusninger.

Prosjektnavn : Hamon, Designernes navn : Kensho Miyoshi, Kundens navn : miyoshikensho.

Hamon Klokke

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.