Designmagasin
Designmagasin
Stor Opplyst Plantepot

Divine

Stor Opplyst Plantepot Dette er en stor lys gryte, laget av ett eller to stykker opalplast. Potten har ikke en bunn i det hele tatt. Så du legger det rundt et voksende tre. Og fest kantene sammen med "raske låser". Og til bunnen kommer et LED-lys som gir lys til gryten og et tre og en overflate. Hovedforskjellen for andre er at du legger dette rundt et voksende tre. Du legger ikke et tre for å vokse der.

Prosjektnavn : Divine, Designernes navn : Ari Korolainen, Kundens navn : Adessin Oy.

Divine Stor Opplyst Plantepot

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.