Designmagasin
Designmagasin
Knivblokk

a-maze

Knivblokk A-labyrint knivblokkdesignet har som mål å stimulere våre mentale og visuelle sanser likt. Måten den lagrer og organiserer kniver er unikt inspirert av barndomsspillet som vi alle er kjent med. Å slå sammen estetikk og funksjonalitet perfekt, a-labyrint tjener sin hensikt og enda viktigere bygger en forbindelse med oss som vekker følelser av nysgjerrighet og moro. Ren i sin form a-labyrint lar oss fråtse av sin enkelhet som gjør så mye mer med mindre. Det er på grunn av dette at a-labyrint gir en autentisk produktinnovasjon med en uforglemmelig brukeropplevelse og et utseende å matche.

Prosjektnavn : a-maze, Designernes navn : Prompong Hakk, Kundens navn : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Knivblokk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.