Designmagasin
Designmagasin
Sluttbord

TIND End Table

Sluttbord TIND End Table er et lite, miljøvennlig bord med en sterk visuell tilstedeværelse. Den resirkulerte ståltoppen er vannsprutet med et intrikat mønster som skaper levende lys- og skyggemønstre. Formene på bambusbena bestemmes av mønstring i ståltoppen, og hvert av de fjorten benene passerer gjennom ståltoppen og deretter kuttes i flukt. Sett ovenfra skaper karbonisert bambus et arresterende mønster, sammen med det perforerte stålet. Bambus er et raskt fornybart råstoff, siden bambus er et raskt voksende gress, ikke et treprodukt.

Prosjektnavn : TIND End Table, Designernes navn : Nils Finne, Kundens navn : FINNE Architects.

TIND End Table Sluttbord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.