Designmagasin
Designmagasin
Bok

Brazilian Cliches

Bok "Brazilian Clichés" ble komponert ved hjelp av bilder fra en gammel katalog med brasilianske boktrykksklisjeer. Men grunnen til tittelen skyldes ikke bare klisjeene som ble brukt til sammensetningen av illustrasjonene. Ved hver sides tur møter vi på andre typer brasilianske klisjeer: historiske, som portugisernes ankomst, kateket av indianere, kaffe og økonomiske økonomiske sykluser ... det inkluderer til og med moderne brasilianske klisjeer, fulle av trafikkork, gjeld, lukkede sameier og fremmedgjøring - Portrettert i en irreverent samtidsvisuell fortelling.

Prosjektnavn : Brazilian Cliches, Designernes navn : Gustavo Piqueira, Kundens navn : .

Brazilian Cliches Bok

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.