Designmagasin
Designmagasin
Reklameplakat

Amal Film Festival

Reklameplakat Plakaten var inspirert av den muntre feiringen i festivaler. Designet ble laget for å omfavne og feire forskjellene som eksisterer i den rike spanske kulturen. Siden Spania er et multikulturelt land som er rik på sin historie og identitet, ble plakaten designet for å synliggjøre håp mellom europeere og arabere, muslimer og kristne. Prosjektet ble designet i Barnbrook studio, London, Storbritannia. Det tok 1 uke å få plakaten designet. Fargene, typen og symbolene som ble brukt var inspirert av skjæringspunktet mellom den spanske og den arabiske kulturen.

Prosjektnavn : Amal Film Festival, Designernes navn : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Kundens navn : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Reklameplakat

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.