Designmagasin
Designmagasin
Islamsk Identitetsmerke

Islamic Identity

Islamsk Identitetsmerke Konseptet med merkevareprosjektet for å markere hybrid av islamsk tradisjonell ornamentikk og moderne design. Da klienten var knyttet til tradisjonelle verdier, men likevel interessert i moderne design. Prosjektet var følgelig basert på to grunnleggende former; sirkelen og firkanten. Disse formene ble brukt for å fremheve kontrasten mellom å kombinere tradisjonelle islamske mønstre og moderne design. Hver enhet i mønsteret ble brukt en gang for å gi identiteten en sofistikert manifestasjon. Sølvfargen ble brukt for å fremheve det moderne utseendet.

Prosjektnavn : Islamic Identity, Designernes navn : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Kundens navn : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamsk Identitetsmerke

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.