Designmagasin
Designmagasin
Kjøpesenter

Fluxion

Kjøpesenter Inspirasjonen til dette programmet kommer fra myra åser som har en unik struktur. Selv om den indre strukturen i myra åser er veldig kompleks, kan den konstruere et stort og ordnet rike. Dette illustrerer den arkitektoniske strukturen til den er ekstremt rasjonell. I mellomtiden bygger innsiden av grasiøse buer av myra åser et imponerende palass som virker ekstra utsøkt. Derfor bruker designeren maurens visdom som referanse for å bygge både kunstnerisk og godt konstruert rom så vel som myra åser.

Prosjektnavn : Fluxion, Designernes navn : Zhipeng Kang, Kundens navn : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Kjøpesenter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.