Designmagasin
Designmagasin
Dusj

Rain Soft

Dusj Fosset i naturen kan tiltrekke seg alle og se på det eller dusje under, kan skape en avslappende felling. Så det var nødvendig for å simulere den avslappende scenen med fossen inne i hus og leiligheter, slik at man kan oppleve gleden ved å ta dusj under fossen hjemme. Det er to typer sprut i denne designen. Knyttnevemodus: Tettheten eller konsentrasjonen av vannet er i midten og man kan vaske kroppen Andre modus: Vannet helles vertikalt fra omgivelsen av ringen og man kan bruke sjampo og han er omgitt av en vannvegg og denne veggen kan være l

Prosjektnavn : Rain Soft , Designernes navn : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Kundens navn : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Dusj

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.