Designmagasin
Designmagasin
Baderomsmøbler

Eleganza

Baderomsmøbler Eleganza baderomsmøbelkolleksjon er designet for å gjeninnføre presisjon, eleganse og sensasjoner av møbelhåndverk og håndlagde produkter med en moderne tilnærming og gi et friskt preg på baderiekulturen. Eleanza-kolleksjonen med en fin benkeplate på stilige tribuner har en elegant, moderne, kunstnerisk og nyskapende historie som kombinerer myke og skarpe linjer med en enkel balanse.

Prosjektnavn : Eleganza, Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

Eleganza Baderomsmøbler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.