Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsidentitet

Territoria Festival

Bedriftsidentitet Identiteten til en 8. festival for samtidskunst "Territoria". Festivalen presenterer originale og eksperimentelle verk av samtidskunst i forskjellige sjangre. Oppdraget var å merke festivalens identitet og utvikle interessen for den blant målgruppen, for å skape en organisasjonsstruktur som lett kan tilpasses nye temaer. Den grunnleggende ideen var tolkning av samtidskunst som et annet perspektiv på verden. Slik har slagordet "Kunst fra et annet perspektiv" og dets grafiske realisering dukket opp.

Prosjektnavn : Territoria Festival, Designernes navn : Oxana Paley, Kundens navn : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Bedriftsidentitet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.