Designmagasin
Designmagasin
Hotell

Sheraton Bursa

Hotell Animasjonen burde være en bred modellering som gir veiledning til hver eneste del av hotellet. Ulike fellesområder inkludert lobby, konferanserom, hovedrestauranten, Fitness & Spa Center, det tyrkiske badet og VIP tyrkiske bad, massasjerom , den utøvende salongen, bassenget, hvilerommene og dessuten standardrom, suiter, presidentens suite ble modellert på 4 måneder. Alle modellerte områder ble omgjort til en 4,30 sekunder animasjon på 6750 rammer etter en seksti dager gjengivelsesprosess. Denne animasjonen ble en viktig element i introduksjonen av Sheraton Bursa.

Prosjektnavn : Sheraton Bursa, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotell

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.