Designmagasin
Designmagasin
Sensert Kran

miscea LIGHT

Sensert Kran Det miscea LIGHT-området av sensoraktiverte kraner har en integrert såpedispenser konstruert direkte i kranen for enkelhets skyld og maksimal håndhygiene. Ved å bruke rask og pålitelig sensorteknologi, distribuerer den såpe og vann for en hygienisk og ergonomisk håndvaskopplevelse. Den innebygde såpedispenseren aktiveres når en brukers hånd passerer såpesektoren. Såpe blir deretter bare dispensert når en brukers hånd plasseres under såpeuttaket til kranen. Vann kan mottas intuitivt ved å holde hendene under vannuttaket.

Prosjektnavn : miscea LIGHT, Designernes navn : Rob Langendijk, Kundens navn : miscea GmbH.

miscea LIGHT Sensert Kran

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.