Designmagasin
Designmagasin
Kommersielt Område & Vip Venterom

Commercial Area, SJD Airport

Kommersielt Område & Vip Venterom Dette prosjektet slutter seg til den nye trenden innen grønn design Flyplasser i verden, det inkorporerer butikker og tjenester i terminalen og får passasjerene til å gå gjennom en opplevelse under hans forekomst. GREEN Airport Design Trend inneholder rom med en grønnere og mer bærekraftig designverdi for flyplassene, og totalområdet til handelsområdet er opplyst av naturlig sollys takket være en monumental glassfasade som vender mot rullebanen. VIP Lounge ble designet med et organisk og avansert celledesignkonsept i tankene. Fasaden tillater privatliv i rommet uten å blokkere utsikten mot utsiden.

Prosjektnavn : Commercial Area, SJD Airport, Designernes navn : sanzpont [arquitectura], Kundens navn : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Kommersielt Område & Vip Venterom

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.