Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Athos

Salongbord Inspirert av mosaikkpanelene skapt av den brasilianske modernistkunstneren Athos Bulcao, var dette salongbordet med skjulte skuffer designet med det formål å bringe skjønnheten i panelene hans - og deres lyse farger og perfekte former - inn i det indre rommet. Ovennevnte inspirasjon ble kombinert med et håndverk for barn som består av fire fyrstikkesker limt sammen for å bygge et bord til et dukkehus. På grunn av mosaikken refererer tabellen til en puslespillboks. Når de er lukket, kan ikke skuffene bli lagt merke til.

Prosjektnavn : Athos, Designernes navn : Patricia Salgado, Kundens navn : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Salongbord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.