Designmagasin
Designmagasin
Salongbord Og Spisebord

Air table

Salongbord Og Spisebord Måten det lett kan gå fra et lite salongbord til et fullt spisebord eller til og med et skrivebord er ganske interessant. De metalliske rørene kan stilles i to forskjellige stillinger ved rotasjon. Treplatene er dreid av hengsler som lar deg øke overflaten på bordet. Navnet på dette møbelet henter inspirasjon i MacBook Air på grunn av sin lette følelse, både fysisk og visuelt.

Prosjektnavn : Air table, Designernes navn : Claudio Sibille, Kundens navn : M3 Claudio Sibille.

Air table Salongbord Og Spisebord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.