Designmagasin
Designmagasin
Høyteknologisk Butikk

Cyfer

Høyteknologisk Butikk Interiør i detaljhandelen i fremtiden som i dag, bør utformes på en måte som fremmer en hyggelig handleopplevelse og tilpasset den type produkt som selges. Cyfer er en høyteknologisk butikk designet på QR-koden. Minimalistisk karakteriserer interiør og eksteriør designelementer for å danne et jevnt flytende miljø som understreker kraften til produktet som forventes i fremtiden, mens oppfatningen er uavbrutt av irrelevante hindringer som øker nivået på glede og forbedrer ønsket om å samhandle med produktene.

Prosjektnavn : Cyfer, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Høyteknologisk Butikk

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.