Designmagasin
Designmagasin
Kolonnestrålestruktur

Brackets

Kolonnestrålestruktur Designet er en teknisk løsning for å tilby modulerte systemer for å rehabilitere de unyttige plassene på hustak over hele verden, mens de tilpasser seg den forrige strukturen i hver bygning. En av multifunksjonene er å bevare strøm. Det var også estetisk designet for å fungere i interiøret, enten ved kledningen som ble gitt for det, i forskjellige materialer eller finish, eller av møblerings aksentene som benkeplater, bord og skillevegger. Det gir også et solvarmeanlegg som gjør rommene energisk bærekraftige.

Prosjektnavn : Brackets, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Kolonnestrålestruktur

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.