Designmagasin
Designmagasin
Offentlige Torg

Brieven Piazza

Offentlige Torg Inspirasjonen bak dette designet er hengivenheten til enkelheten og innsikten i Mondriansk abstraksjon og symbolikk med et snev av karakter og autentisitet betegnet i den historiske Square Kufic kalligrafi. Denne designen er en manifestasjon av sammenhengende fusjon mellom stiler som taler for budskapet om at det er en mulighet for å blande forskjellige tilsynelatende motstridende stil når det gjelder blotte øye-observasjon, mens når du graver dypt inn i filosofien bak dem, vil det være likheter som vil resultere i et sammenhengende kunstverk som er tiltalende utover åpenbar forståelse.

Prosjektnavn : Brieven Piazza , Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Offentlige Torg

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.