Designmagasin
Designmagasin
Urban Logistikk System

link

Urban Logistikk System Link er et synkronisert bylogistikksystem som benytter seg av eksisterende infrastruktur for offentlig transport. Systemet muliggjør sømløs og bærekraftig distribusjon av last i byen. Det er et nettverk som kobles mellom konsolideringssentre, lagringsplasser i nabolaget og lokale bedrifter ved hjelp av en flåte av robot, elektriske kjøretøy. Ved å følge busser og trikker navigerer kjøretøyene gjennom byen uten å forstyrre trafikken. Link-systemet forkorter distribusjonsavstandene, og reduserer dermed behovet for lastebiler og åpner leveringsalternativer for den siste halve milen.

Prosjektnavn : link, Designernes navn : Ayelet Fishman, Kundens navn : Ayelet Fishman.

link Urban Logistikk System

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.