Designmagasin
Designmagasin
Transformerbare Kaffestoler Og Lenestoler

Twins

Transformerbare Kaffestoler Og Lenestoler Twins-sofabordkonseptet er enkelt. Et hult salongbord lagrer to fulle treseter inne. De høyre og venstre flater på bordet er faktisk lokk som kan trekkes ut av bordets hoveddel for å tillate utvinning av setene. Setene har sammenleggbare ben som må roteres for å få stolen i riktig stilling. Når stolen, eller begge stolene er ute, går lokkene tilbake ved bordet. Når stolene er ute, fungerer bordet også som et stort oppbevaringsrom.

Prosjektnavn : Twins, Designernes navn : Claudio Sibille, Kundens navn : MFF.

Twins Transformerbare Kaffestoler Og Lenestoler

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.